Intrebari frecvente

Intrebari frecvente

Conexiune la reteaua 4G (internet mobil)

In Romania operatori de telefonie mobila ofera cele mai rapide retele 4G din Europa si din lume. In anul 2018 ne aflam pe locul 3 din lume. Pentru a avea acces la 4G, ai nevoie de smartphone sau tableta 4G, un abonament cu viteza de date 4G și un SIM compatibil. Majoritatea furnizorilor de telefonie mobila au acest serviciu la un pret accesibil (incepand cu 5 euro pe luna). Aria de acoperire pentru 4G este in majoritatea oraselor din Romania (urbana) cu acces limitat in zonele rurale, aceasta fiind  fiind undeva la 90-95% din tara in functie de furnizorul de telefonie mobila (Vodafone, Orange, Telekom si Digi Mobil). Viteza de descarcare (download) variaza intre 150 si 200 Mbps in 4G si intre 350 si 500 Mbps pentru 4G+. Viteza de incarcare (upload) variaza intre 50 si 75 Mbps in 4G si intre 100 si 150 in 4G+. De asemenea viteza 4G este oferita si in roaming, daca reteaua a incheiat acorduri de 4G Roaming.

Cum achit factura de telefon online

Pentru a achita factura de telefon online (cu cardul) trebuie sa accesati pagina web a operatorului de telefonia mobila listata mai jos si sa stiti numarul de telefon / codul de client sau numarul de factura.

Cum reziliez un abonament

Indiferent de operatorul cu care ai incheiat contractul de telefonie mobila acesta se poate rezilia fara a percepe o taxa de reziliere (conform Legea 193/2000). In cazul in care ai cumparat un telefon in rate pe factura, este necesara achitarea ratelor ramase inainte de reziliere. Pentru rezilierea unilaterala a contractului este necesar la majoritatea operatorilor de telefonie mobila o cerere scrisa, pentru mai multe detalii si formatul de cerere pentru reziliere va recomandam sa mergeti la o reprezentanta a operatorului in apropierea dumneavoastra.

Cum pot sa contactez serviciu clienti

Cea mai buna retea de telefonie mobila din Romania

Probleme frecvente de retea mobila

Cum pot face hotspot din telefonul mobil

Verificare portare

Achizitionare telefon in rate fara dobanda

Asigurare telefon mobil


Adaugat la 24.03.2020

Vezi toate articolele